Thuis Over ons

Geschiedenis

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Guangzhou DongAo Electrical Co., Ltd.

PARKOO werd opgericht in 2006, is een vastgestelde ontwerp, een ontwikkeling, een productie en verkoop als één van professionele fabrikant van milieucontroleproducten. De belangrijkste producten zijn huishoudenontvochtigingstoestel, industrieel ontvochtigingstoestel, draagbare airconditioning enz.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : parkoo

Aantal werknemers : 250~350

Jaarlijkse omzet : 20000000-25000000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 40% - 50%

Certificate:: CE、GS、ETL、UL、CCC

Contact us:: arlisonho@parkooair.com

geschiedenis van het bedrijf

Guangzhou Dongao elektroco., Ltd in 2006, het gedeponeerde handelsmerk „Parkoo 百奥“ werd opgericht, is een professionele fabrikant van milieuelektrische apparaten en industriële airconditioning. De belangrijkste producten zijn de draagbare airconditioner, het het ontvochtigingstoestelsysteem van de verse luchtreiniging, het huishoudenontvochtigingstoestel, het industriële ontvochtigingstoestel, de precisieairconditioning, energy-saving het drogende materiaal, en andere producten.

In de loop van de jaren, verbetert Parkoo met overweldigende ontwerpconcepten en uitstekend productieproces, om klanten van temperatuur en vochtigheidscontroleproducten en de oplossingen van uitstekende kwaliteit te voorzien, geschikt voor alle gebieden van huis, commerciële en industriële toepassingen, beduidend de productie en het leven het milieu, won de unanieme erkenning van klanten.

bedrijfsdiensten

OEM / ODM Service introductie:

Ons bedrijf kan OEM en ODM diensten, in de ontvochtiging volume in overeenstemming met kwaliteit certificering, kan bieden logo, merk, kleur maatwerk, gepersonaliseerde carton ontwerp, en patroon ontwerp, maar ook welkom de levering van technologie, samenwerking in de verwerking van afgewerkt producten.

OEM-kopers moeten logo- en merkdocumenten, kleurkaartstandaards, karton- en patroonontwerpdocumenten, instructies voor vertaaldocumenten en dergelijke verstrekken.

ODM moet voorbeeldtekeningen, speciale vereisten voor documenten, protocoldocumenten, enzovoort verstrekken.

Bedrijfteam

R & D-centrum:

Onze fabriek heeft 50 hectare van een productiegebied, R & D-afdeling heeft koelgroep, structuurgroep, elektrische groep, Industrial Design Group, een totaal van meer dan 30 personen. Won de volgende eer: National Industrial Product Production licentie, Explosion-proof elektrisch apparaat-Nationale industriële product productie licentie, National High-tech onderneming, Guangzhou Enterprise Research en Development Organization, Guangzhou Famous Trademark.

Kwaliteitscontrole:

Quality Management afdeling heeft inkomende inspectieteam, proces inspectieteam en eindproduct inspectiegroep, een totaal van meer dan 20 people.2011 Eerste doorgegeven ISO9001: 2015 Quality Management System certificering, 2014 review, 2018 alle dochterondernemingen en moedermaatschappijen passeerden het, 2018 dochterondernemingen en moedermaatschappijen, ook via de OHSAS 18.001: 2007 Occupational Health-certificering en ISO14001: milieubeheersysteem certificering 2015. Producten hebben China CCC-certificering, de Europese Unie CE-certificering, Duitsland GS-certificering, de Verenigde Staten ETL-certificering, ROHS milieucertificering en ga zo maar door.